Medaljer

På grund av det fina minimarathonvädret blev det många fler direktanmälningar än vanligt vilket medförde att medaljerna tyvärr tog slut i de äldsta klasserna. Nya medaljer är beställda och postas ut till samtliga som inte fått sin medalj så fort som möjligt.
Hoppas att det inte medfört för stora problem för Er som drabbats.
/Stockholm Mini Marathon

Fantastiska bilder på fantastiska barn

Vi hade precis som vanligt fotografer på plats under Minimara-dagen för att dokumentera loppet. Att titta på de här bilderna är en riktig glädjeboost. Vilka fina, underbara, tuffa, starka och grymma deltagare. Vi önskar er varmt välkomna tillbaka nästa år.
Till bilderna >>

Spring i benen och massor med skoj

Härligt glada, lite nervösa men mest av allt springsugna barn deltar i dagens Minimara. När man springer Minimaran så är inte tiden viktig, det allra viktigaste är att ha kul. Om du ändå är nyfiken på din tid kan du kika i vår resultatlista. Tidtagning är i åldersklasserna 7 år och äldre.
Till resultaten >>

Se filmen från Stockholm MiniMarathon 2015

Vår fotograf Micke Sjöblom filmade loppet och festligheterna på Östermalms IP och Stockholm Stadion. Tack alla deltagare i årets Minimara för att ni gav oss en toppendag (trots lite kyla och regn).
Se filmen >>

Massor med spring i benen på MiniMarathon

Över 5 800 barn och ungdomar var anmälda till 2015 års Minimarathon. Dessutom fick vi in mängder med anmälningar under dagen av löparsugna barn. Här får du träffa två av dagens hjältar Nikki Morrison Kvapil och Wilgot Wass.
Läs artikeln >>

Många ville träffa idolen Isabellah Andersson

Det var en lång kö när Isabellah Andersson skrev autografer i ASICS butik på Minimarathon. Många barn passade på att träffa sin stora idol - som dessutom tog hem sin sjunde seger i ASICS Stockholm Marathon under lördagen. Isabellah som alltid tycker att det är lika roligt att träffa Minimarathons deltagare, skrev glatt autografer och pratade med barnen.
Läs mer >>