Tack och grattis

Stort grattis alla tjejer och killar som kämpade sig i mål under Stockholm Mini Marathon och Minsta Maran. Så bra jobbat!

Stockholm Mini Marathon är den stora löparfesten för alla tjejer och killar mellan 5 och 13 år. Det viktiga är inte att komma först eller att få en bra tid, utan att ha kul. Du kan kuta fort, ta det lite lugnare eller jogga runt med dina kompisar.

Vi hoppas se er på startlinjen nästa år igen. Anmälan öppnar senare i höst. Nu önskar vi er en härlig sommar med mycket spring i benen.

Bilder från Minsta Maran och Minimaran

Vi har fått superhärliga bilder från våra fotografer Ryno Quantz och DECA Text & Bild. Extra roligt att se alla småttingar i premiärloppet av Minsta Maran.
Till bilderna >>

Se film från Stockholm Mini Marathon och Minsta maran

Vill du uppleva rörelseglädjen på nytt? Spana in filmen från familjefesten.
Se film från Minimaran och Minsta maran >>

Friidrottsstjärnor på Stockholm Mini Marathon

Även stora stjärnor har varit små, och vid årets Stockholm Mini Marathon kom några av våra allra största friidrottsstjärnor för att peppa och heja på alla deltagare. På plats kunde barnen träffa Johan Wissman och Moa Hjelmer som båda vunnit EM-guld, samt det nya stjärnskottet Kalle Berglund som i vintras tog EM-silver på 1500 meter. Moa och Kalle tävlar för Spårvägens FK som är den ena arrangörsföreningen av Minimaran, och Johan tävlar för Hässelby som är den andra.

Och chansen är ju stor att någon av årets Minimaranhjältar är framtidens medaljörer på internationella mästerskap, eller hur?

Fullt av aktiviteter för alla barn

Förutom själva loppen fanns massor av aktiviteter på Östermalms IP den 4 juni. I Chiquita Kids corner kunde barnen ta sig igenom en uppblåsbara hinderbana, hoppa i hoppborgen, få ett klistermärke och ta en bild i Chiquitas fotoaktivering. När barnen genomfört alla aktiveringar fick de en schysst premie.

Och roligheterna slutade inte där. Arla fanns på plats med två hoppborgar, Sun Maid tog bilder på barnen och skrev ut samt bjöd på russin, Bauhaus hade byggt en hinderbana, barnen fick träffa Medleys maskot Floodis och Kamratposten inspirerade med pysselbord när benen var trötta. För sommarens alla utomhuslekar fanns dessutom ASICS på plats för försäljning av sportiga barnskor.