Spring med hjärtat


Söndagen den 4 juni 2017 genomförs Hjärtebarnsloppet för andra gången – en uppföljning av 2016 års succé som samlade in 150 000 kr till Hjärtebarnsfonden. Loppet är 5 km och har start på Östermalms IP och målgång på Stockholms Stadion. Det är indelat i två olika startklasser. En klass för dig som vill springa och en för dig som vill gå runt den vackra banan.ANMÄL DIG HÄR >>

I Hjärtebarnsloppet 2016 deltog närmare 350 personer på plats i Stockholm och många valde också att springa eller gå ute i landet och swishade samtidigt en gåva till Hjärtebarnsfonden. Det blev ett fantastiskt lopp där deltagarna sprang och gick tillsammans för Hjärtebarnen. Långdistanslöperskan och Hjärtebarnsmamman Isabellah Andersson är ambassadör för loppet och sprang i mål tillsammans med sin dotter Beyoncé.

Loppet arrangeras i samarbete med Hässelby SK och Spårvägens FK som är arrangörer av Minimaran som går av stapeln samma dag som Hjärtebarnsloppet. Startavgiften i loppet går oavkortat till Hjärtebarnsfonden. I Sverige föds ca 1000 barn varje år med hjärtfel. Hjärtfel är den vanligaste medfödda sjukdomen jämfört med andra medfödda sjukdomar. Med ditt deltagande i Hjärtebarsloppet bidrar du till att ge stöd till forskningen om medfödda och förvärvade hjärtfel hos barn och ungdomar och du bidrar även till viktiga stödinsatser för drabbade familjer.

Hjärtebarnsloppet är öppet för alla, rekommenderad ålder är från 13 år. De yngre barnen deltar med fördel i Minimaran.

Ta gärna på dig något rött, spring, rulla eller gå och var med och stöd barn och ungdomar med hjärtfel.

Läs mer om Hjärtebarn>>

Vill du delta i Hjärtebarnsloppet men har inte möjlighet att komma till Östermalms IP 4 juni?

Då är det här alternativet för dig!
Så här går det till -
1, Anmäl dig till kategorin "Delta där du är" betala anmälningsavgiften som oavkortat går till Hjärtebarnsfonden.

2, I svarsmailet finns ett deltagarbevis i form av en kort film som tack för att du deltar! Dela gärna filmen på Instagram och Facebook för att visa ditt stöd för hjärtebarnen.

I fjol deltog över 300 personer i Hjärtebarnsloppet runt om i Sverige genom att Swisha & dela sitt lopp i sociala medier. Anmäl er gärna direkt till kategorin "Delta där du är" och ge ditt stöd till hjärtebarnen. Veckan innan Hjärtebarnsloppet skickar vi ett informationsmail till alla som ”deltar där du är”