Leo’s Minsta Maran – 2 juni 2024

Loppet är fullbokat och anmälan är stängd

 


Välkomna alla 0-4 åringar till en dag med spring och lek!

OBS! Loppet är fullbokat och anmälan är stängd.

En fullspäckad dag för både småsyskon och storasyskon där alla är välkomna till evenemangsområdet på Östermalms IP. Du kan leka vid våra kompisars tält, testa hinderbanor, testa friidrott, dansa, träffa maskotar, äta mat från foodtrucks och café på området och såklart spinga loppet Leo´s Minsta Maran. Banan är cirka 250 meter lång och går i en snirklig bana inne på Östermalms IP. Alla deltagande barn får en t-shirt med Leo’s Minsta Maran-logga och en tryckt nummerlapp på bröstet som fungerar som nummerlapp under loppet. När barnet går i mål så får de målservice med en medalj och något energigivande att äta och dricka.

Innan start värmer vi upp tillsammans med Leo-maskoten från Leo’s Lekland. Vi har ingen maxtid på loppet och barnen får springa och gå i ett tempo som känns bra för dem. Leo-maskoten kommer att finnas på plats vid olika tidpunkter vid startområdet av Leo’s Minsta Maran för att heja på alla barn. Leo ställer gärna upp på bild ihop med de barn som vill.

Även maskoten Maraharen Happy kommer att finnas på plats vid startområdet av Leo’s Minsta Maran för att dansa tillsammans med alla barn. Klicka här så kan ni redan nu börja öva på Maraharen Happys dans. 

Ditt barn kan starta när som helst inom det startintervall som ni har anmält er till. Varje hel- och halvtimme är det en enklare uppvärmning innan starten går. Varje halvtimme är det färre barn så starta gärna då. Om det går så önskar vi att föräldrar springer på utsidan av banan. Självklart kan du vara med och hålla ditt barn i handen om ditt barn behöver dig. Du behöver inte anmäla att du ska springa med i förväg.

Kl. 10-11. Startgruppen är fullbokad

Kl. 11-12. Startgruppen är fullbokad

Kl. 12-13 Startgruppen är fullbokad

Kl. 13-14 Startgruppen är fullbokad

Kl. 14-15 Startgruppen är fullbokad

Har ni ett äldre syskon som ska springa Stockholm Mini Marathon så hämtar ni deras T-shirt och nummerlapp i sporthallen Lejonhallen på Östermalms IP. Planera starttiden för det yngre barnet så att ni hinner med det äldre barnets start på Ryttarstadion och målgång påStockholm Stadion i Stockholm Mini Marathon.

Har ni ett äldre syskon som ska springa Stockholm Mini Marathon så hämtar ni deras T-shirt och nummerlapp i sporthallen Lejonhallen på Östermalms IP. Planera starttiden för det yngre barnet så att ni hinner med det äldre barnets start och målgång i Stockholm Mini Marathon.

Prisstege

Anmäl dig i god tid för att säkra din plats. Sista veckorna kostar startplatsen lite mer så passa på att anmäla dig i god tid.

  • Leo's Minsta Maran 2024
  • 155 kr

    6/12 – 19/5
  • Leo's Minsta Maran 2024
  • 195 kr

    20/5 – 2/6

Du kan välja mellan följande betalningsalternativ:
• Betala direkt hos din internetbank. • Betala med Visa, MasterCard.
• Betala med faktura via Klarna.

Observera att anmälan är bindande och personlig och inte kan överlåtas till någon annan löpare. Genom att anmäla dig till loppet godkänner du Minsta Marans allmänna villkor.  Anmälan är personlig, din startplats kan inte överlåtas till annan person. 

 

Kontakt

Har du några frågor inför Leo’s Minsta Maran eller Stockholm Mini Marathon så kontakta gärna oss på tel 08-545 664 40 eller info@minimaran.se.

Youtube
Vimeo
Google Maps