Leo’s Minsta Maran – 4 juni 2023

 


För alla barn 0-4 år! Innan start värmer vi upp med tillsammans med Leo från Leo’s Lekland! Banan är cirka 250 meter lång inne på Östermalms IP. 

Maraharen Happy kommer att finnas på plats vid olika tidpunkter vid startområdet av Leo’s Minsta Maran för att dansa tillsammans med alla barn. Happy ställer gärna upp på bild ihop med de barn som vill. Vi har ingen maxtid, barnen får springa och gå i ett tempo som känns bra för dem längs banan och vill de springa flera gånger så går det bra. Du väljer starttid vid anmälan. 

Alla deltagande barn får en t-shirt med Leo’s Minsta Maran tryckt på bröstet, en medalj och något gott att mumsa på. T-shirten fungerar som nummerlapp och ni hämtar ut den i ett tält på evenemangsområdet i anslutning till starten på evenemangsdagen. 

Spring gratis och få en gratis prova-på-månad hos Albert

Anmäl ditt barn via vår huvudsponsor Albert och få, förutom 30 dagar gratis medlemskap hos dem, en gratis startplats i Leo’s Minsta Maran.

Albert är en läroplattform för barn och unga som gör det kul att lära! I apparna hittar ni tusentals övningar inom bland annat matematik, svenska och engelska – allt baserat på läroplanen. Gäller när du som målsman blir ny medlem hos Albert via länken och ger en gratis startplats för ditt barn till Leo’s Minsta Maran. 

Tjänsten har ingen bindningstid eller uppsägningstid och provperioden är värd 159 kr. När den kostnadsfria provperioden är över löper medlemskapet automatiskt vidare.

Vill du anmäla dig till ordinarie pris så går det också bra såklart. 

Ordinarie anmälan

Anmäl dig gratis via vår samarbetspartner Albert eller via vår ordinarie anmälan här nedanför. 

  • Leo's Minsta Maran 2023
  • 145 kr

    6/12 – 4/6
  • Anmälan

Du kan välja mellan följande betalningsalternativ:
• Betala direkt hos din internetbank. • Betala med Visa, MasterCard.
• Betala med faktura via Klarna.

*Du kan efteranmäla dig till evenemanget den 1-4 juni. Efteranmälan görs digitalt via den ordinarie anmälningssidan. På evenemangsdagen den 4 juni går det endast att betala via Swish. 

Observera att anmälan är bindande och personlig och inte kan överlåtas till någon annan löpare. Genom att anmäla dig till loppet godkänner du Minsta Marans allmänna villkor.  Anmälan är personlig, din startplats kan inte överlåtas till annan person. 

 

Kontakt

Har du några frågor inför Leo’s Minsta Maran eller Stockholm Mini Marathon så kontakta gärna oss på tel 08-545 664 40 eller info@minimaran.se.

Youtube
Vimeo
Google Maps