LEO’S MINSTA MARAN
5 JUNI 2022

 

För alla barn 0-4 år! Innan start värmer vi upp med tillsammans med Leo från Leo’s Lekland! Banan är cirka 250 meter lång inne på Östermalms IP. 

Maraharen Happy kommer att finnas på plats vid olika tidpunkter vid startområdet av Leo’s Minsta Maran för att dansa tillsammans med alla barn. Happy ställer gärna upp på bild ihop med de barn som vill. Vi har ingen maxtid, barnen får springa och gå i ett tempo som känns bra för dem längs banan och vill de springa flera gånger så går det bra. Du väljer starttid vid anmälan. 

Du kan också välja att anmäla dig gratis via vårt samarbete med läroplattformen Albert. Läs mer nedan! 

Alla deltagande barn får en t-shirt med Leo’s Minsta Maran tryckt på bröstet, en medalj och något gott att mumsa på. 

ORDINARIE ANMÄLAN
Deltagarinfo

SPRING GRATIS MED ALBERT

Med barnens läroplattform Albert som sponsor, kan vi nu erbjuda alla springsugna barn gratis anmälan. För att få en gratis startplats till Minimaran eller Leo’s Minsta Maran behöver en vuxen registrera ett konto hos Albert. Då får ni dessutom 30 dagars gratis provperiod av tjänsten.

Albert är en prenumerationstjänst men har ingen bindningstid eller uppsägningstid. Tjänsten kostar från 99 kr i månaden och betalning aktiveras automatiskt när provperioden löpt ut. Vill du anmäla dig till ordinarie pris så går det också bra såklart.

Sista dag för gratisanmälan med Albert är onsdagen den 1 juni, därefter går det bra att göra en direktanmälan via Minimarans anmälningslänk till det ordinarie priset.

ANMÄLAN VIA ALBERT
  • PERIOD 1
  • SEK100

    13/12 – 1/6 2022
  • ANMÄLAN
  • PERIOD 2 (EFTERANMÄLAN DIGITALT*)
  • SEK125

    2-5/6 2022

Du kan välja mellan följande betalningsalternativ:
• Betala direkt hos din internetbank. • Betala med Visa, MasterCard.
• Betala med faktura via Klarna.

*Du kan efteranmäla dig till evenemanget den 2-5 juni. Efteranmälan görs digitalt via den ordinarie anmälningssidan. På evenemangsdagen den 5 juni går det endast att betala via Swish. 

Observera att anmälan är bindande och personlig och inte kan överlåtas till någon annan löpare. Genom att anmäla dig till loppet godkänner du Minsta Marans allmänna villkor.  Anmälan är personlig, din startplats kan inte överlåtas till annan person. 

 

Youtube
Vimeo
Google Maps