23 april: Stockholm Mini Marathon & Leos Minsta Maran framflyttade till den 6 september: Folkhälsomyndigheten och regeringen har beslutat om att alla sammankomster och evenemang med fler än 50 deltagare tills vidare ska ställas in på grund av coronapandemin. Sedan några veckor tillbaka står det klart att ASICS Stockholm Marathon kommer bli framflyttat till 5 september och gå av stapeln samma dag som Ramboll Stockholm Halvmarathon. Vi har undersökt olika möjligheter för att flytta Stockholm Mini Marathon och Leos Minsta Maran till samma helg och kan idag berätta att loppen är framflyttade till söndagen den 6 september. Du som redan är anmäld kommer automatiskt få din anmälan flyttad till den 6 september utan att du behöver göra någonting, och vi kommer uppdatera er med all information gällande eventuella ändringar när det kommer till starttider, bansträckning med mera. Redan nu kan vi berätta att målgången för MiniMaran blir flyttad från Stockholms Stadion till Ryttarstadion. Vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer för genomförande av alla våra kommande lopp och uppdaterar er löpande om ändringar skulle ske

Tack för ditt tålamod! 

LEOS MINSTA MARAN

Ett skojigt lopp för de allra yngsta barnen mellan 0 och 4 år. Banan är cirka 250 meter lång och anordnas på eventområdet vid Östermalms IP.

Innan start värmer vi upp med en kul uppvärmning ihop med Leo från Leo’s Lekland! Dessutom kommer maraharen Happy finnas på plats vid startområdet av Leos Minsta Maran för att dansa tillsammans med alla barn. Happy delar ut tatueringar och ställer gärna upp på bild ihop med de barn som vill.

Alla deltagande barn får en T-shirt med Leos Minsta Maran tryckt på bröstet, en medalj och något att tugga på.

ANMÄL DIG GRATIS MED ALBERT – Testa digital mattehjälp med Albert och ditt barn springer gratis!

TILL ANMÄLAN

 

STARTTIDER LEOS MINSTA MARAN

Starttider för Leos minsta maran för de födda 2016-2020:

Begränsat antal anmälningar i varje startgrupp.

10.00

11.00

12.00

13.00

14.00

14.30

15.00 stänger loppet.

Starttiderna för Mini Marathon och Leos Minsta Maran är cirkatider och kan ändras beroende på hur många som anmäler sig till de olika ådersklasserna.

MAXTID

Vi har ingen maxtid, barnen får springa och gå i ett tempo som känns bra för dem längs banan.

 
Youtube
Vimeo
Google Maps