LEO’S MINSTA MARAN

 

Stort tack till alla er som deltog i Leo’s Minsta Maran 2022. Hoppas att vi ses igen den 4 juni nästa år! Anmälan 2023 öppnar under senhösten 2022. Vi kommer till dess att uppdatera sidan med aktuell evenemangsinformation för 2023.  


För alla barn 0-4 år! Innan start värmer vi upp med tillsammans med Leo från Leo’s Lekland! Banan är cirka 250 meter lång inne på Östermalms IP. 

Maraharen Happy kommer att finnas på plats vid olika tidpunkter vid startområdet av Leo’s Minsta Maran för att dansa tillsammans med alla barn. Happy ställer gärna upp på bild ihop med de barn som vill. Vi har ingen maxtid, barnen får springa och gå i ett tempo som känns bra för dem längs banan och vill de springa flera gånger så går det bra. Du väljer starttid vid anmälan. 

Alla deltagande barn får en t-shirt med Leo’s Minsta Maran tryckt på bröstet, en medalj och något gott att mumsa på. 

ANMÄLAN ÖPPNAR HÖSTEN 2022

PRISSTEGEN

Beroende på när du anmäler dig under året så varierar priset. Du vinner på att anmäla dig tidigt. Vi kommer att uppdatera prisstegen med de olika nivåerna som gäller fram till loppet 2023. 

Du kan välja mellan följande betalningsalternativ:
• Betala direkt hos din internetbank. • Betala med Visa, MasterCard.
• Betala med faktura via Klarna.

*Du kan efteranmäla dig till evenemanget den 1-4 juni. Efteranmälan görs digitalt via den ordinarie anmälningssidan. På evenemangsdagen den 4 juni går det endast att betala via Swish. 

Observera att anmälan är bindande och personlig och inte kan överlåtas till någon annan löpare. Genom att anmäla dig till loppet godkänner du Minsta Marans allmänna villkor.  Anmälan är personlig, din startplats kan inte överlåtas till annan person. 

 

KONTAKT

Har du några frågor inför Leo’s Minsta Maran eller Stockholm Mini Marathon så kontakta gärna oss på tel 08-545 664 40 eller info@minimaran.se.

Youtube
Vimeo
Google Maps