Leo’s Minsta Maran – 4 juni 2023

 


Anmälan är stängd! På grund av högt tryck har vi behövt stänga anmälan för 2023. Vi hoppas på er förståelse och att vi ses nästa år!

Välkomna alla 0-4-åringar till en dag med spring och lek!

Banan är cirka 250 meter lång och går i en snirklig bana inne på Östermalms IP. Alla deltagande barn får en t-shirt med Leo’s Minsta Maran-logga och tryckt nummerlapp på bröstet som fungerar som nummerlapp under loppet. Ni hämtar barnets T-shirt vid Leo’s Minsta Maran starten. I anmälan anger ni T-shirtstorlek och önskad starttid under dagen.

Innan start värmer vi upp tillsammans med Leo-maskoten från Leo’s Lekland. Vi har ingen maxtid på loppet och barnen får springa och gå i ett tempo som känns bra för dem och vill de springa flera gånger så går det bra, men man får bara en medalj. När barnet går i mål så får de målservice med en medalj, glass, present från Leo’s och något att dricka.

Leo kommer att finnas på plats vid olika tidpunkter vid startområdet av Leo’s Minsta Maran för heja på alla barn. Leo ställer gärna upp på bild ihop med de barn som vill.

Om ett äldre syskon som ska springa Stockholm Mini Marathon så hämtar ni deras T-shirt och nummerlapp i ishallen på Östermalms IP. Kom ihåg att boka starttiden för Leo’s Minsta Maran i god tid innan den tiden blir full, så att ni hinner med det äldre barnets start i Stockholm Mini Marathon.

Alla deltagande barn får en t-shirt med Leo’s Minsta Maran tryckt på bröstet, en medalj och något gott att mumsa på. T-shirten fungerar som nummerlapp och ni hämtar ut den i ett tält på evenemangsområdet i anslutning till starten på evenemangsdagen. 

Maraharen Happy kommer att finnas på plats vid startområdet av Leo’s Minsta Maran för att dansa tillsammans med alla barn och ställer gärna upp på bild ihop med de barn som vill. Klicka här så kan ni redan nu börja öva på Maraharen Happys dans. 

Anmälan via Albert har nu stängt!

Spring gratis och få en gratis prova-på-månad hos Albert

Anmäl ditt barn via vår huvudsponsor Albert och få, förutom 30 dagar gratis medlemskap hos dem, en gratis startplats i Leo’s Minsta Maran.

Albert är en läroplattform för barn och unga som gör det kul att lära! I apparna hittar ni tusentals övningar inom bland annat matematik, svenska och engelska – allt baserat på läroplanen. Gäller när du som målsman blir ny medlem hos Albert via länken och ger en gratis startplats för ditt barn till Leo’s Minsta Maran. 

Tjänsten har ingen bindningstid eller uppsägningstid och provperioden är värd 159 kr. När den kostnadsfria provperioden är över löper medlemskapet automatiskt vidare.

Vill du anmäla dig till ordinarie pris så går det också bra såklart. 

Ordinarie anmälan

Anmäl dig gratis via vår samarbetspartner Albert här ovanför eller via vår ordinarie anmälan här nedanför. Hej Alberts gratisanmälan har nu stängt sin gratisanmälan. 

  • Leo's Minsta Maran 2023
  • 145 kr

    6/12 – 4/6

Du kan välja mellan följande betalningsalternativ:
• Betala direkt hos din internetbank. • Betala med Visa, MasterCard.
• Betala med faktura via Klarna.

Observera att anmälan är bindande och personlig och inte kan överlåtas till någon annan löpare. Genom att anmäla dig till loppet godkänner du Minsta Marans allmänna villkor.  Anmälan är personlig, din startplats kan inte överlåtas till annan person. 

 

Kontakt

Har du några frågor inför Leo’s Minsta Maran eller Stockholm Mini Marathon så kontakta gärna oss på tel 08-545 664 40 eller info@minimaran.se.

Youtube
Vimeo
Google Maps