Information angående coronaviruset covid-19: Folkhälsomyndigheten och regeringen har beslutat om att alla sammankomster och evenemang med fler än 500 deltagare tills vidare ska ställas in. Då vi precis har nåtts av beskedet håller vi för tillfället på att reda ut hur detta kommer att påverka Leos Minsta Maran som arrangeras den 31/5, och kommer så fort vi har ny information att återkomma till er om vad som gäller. För tillfället planerar vi dock för att genomföra evenemanget som tänkt. Vi följer ständigt myndigheternas uppdateringar och beslut, och kommer att meddela er om förändringar sker. Detta är det besked vi kommer att kunna ge just nu och ber er att avvakta vidar

LEOS MINSTA MARAN

Ett skojigt lopp för de allra yngsta barnen mellan 0 och 4 år. Banan är cirka 250 meter lång och anordnas på eventområdet vid Östermalms IP.

Innan start värmer vi upp med en kul uppvärmning ihop med Leo från Leo’s Lekland! Dessutom kommer maraharen Happy finnas på plats vid startområdet av Leos Minsta Maran för att dansa tillsammans med alla barn. Happy delar ut tatueringar och ställer gärna upp på bild ihop med de barn som vill.

Alla deltagande barn får en T-shirt med Leos Minsta Maran tryckt på bröstet, en medalj och något att tugga på.

ANMÄL DIG GRATIS MED ALBERT – Testa digital mattehjälp med Albert och ditt barn springer gratis!

TILL ANMÄLAN

 

STARTTIDER LEOS MINSTA MARAN

Starttider för Leos minsta maran för de födda 2016-2020:

Begränsat antal anmälningar i varje startgrupp.

10.00

11.00

12.00

13.00

14.00

14.30

15.00 stänger loppet.

Starttiderna för Mini Marathon och Leos Minsta Maran är cirkatider och kan ändras beroende på hur många som anmäler sig till de olika ådersklasserna.

MAXTID

Vi har ingen maxtid, barnen får springa och gå i ett tempo som känns bra för dem längs banan.

 
Youtube
Vimeo
Google Maps