STOCKHOLM MINI MARATHON


Välkommen till den 36:e upplagan av Stockholm Mini Marathon!

Stockholm Mini Marathon är den stora löparfesten för killar och tjejer mellan 5 och 13 år.

Det viktiga är inte att komma först eller att få en bra tid, utan att ha kul. Kuta fort, ta det lite lugnare eller jogga runt med kompisarna. Att springa Minimaran och leka på evenemangsområdet som bjuder på en mängd aktiviteter för olika åldrar är en härlig upplevelse – både för barn och föräldrar.

Alla deltagande barn i Minimaran får en t-shirt med Minimaran tryckt på bröstet, en medalj och goodiebag vid målgång.

Du kan också välja att anmäla dig gratis via vårt samarbete med utbildningsplattformen Albert. Läs mer nedan! 

Yngre syskon, 0-4 år, får såklart också vara med och uppleva rörelseglädje. Leo’s Minsta Maran är cirka 250 meter och alla barn får t-shirt, medalj och något gott efter målgång. LÄS MER HÄR

ANMÄLAN

SPRING GRATIS MED ALBERT

Tillsammans med utbildningsplattformen Albert kan vi erbjuda alla springsugna gratis anmälan. För att få en gratis startplats till Minimaran eller Leos Minsta Maran behöver du som målsman registrera ett konto hos Albert. Du får då en 30 dagars gratis provperiod.
 
Albert är en prenumerationstjänst men har ingen bindningstid eller uppsägningstid. Tjänsten kostar från 99 kr i månaden och betalning aktiveras automatiskt när provperioden löpt ut. Vill du anmäla dig till ordinarie pris så går det också bra såklart.
ANMÄLAN VIA ALBERT

PRISSTEGEN

Beroende på när du anmäler dig under året så varierar priset. Du vinner på att anmäla dig tidigt. Se vår prisstege för närmare information om de olika nivåerna som gäller fram till loppet 2022. Du kan också anmäla dig gratis via vårt samarbete med Albert! Läs mer här ovanför. 

PERIOD 1

175 kr 

13/12 – 26/12 2022
PERIOD 2

200 kr 

27/12 – 22/2 2022
 
ANMÄLAN
PERIOD 3

225 kr 

23/2 – 25/4 2022
 
PERIOD 4

250 kr 

26/4 – 27/5 2022

 

 
 
PÅ PLATS

300 kr 

5/6 2022

Du kan välja mellan följande betalningsalternativ:
• Betala direkt hos din internetbank. • Betala med Visa, MasterCard.
• Betala med faktura via Klarna.

Observera att anmälan är bindande och personlig och inte kan överlåtas till någon annan löpare. Genom att anmäla dig till loppet godkänner du Minimarans allmänna villkor.  Anmälan är personlig, din startplats kan inte överlåtas till annan person. 

Köp presentkort

STARTEN

Starten för Minimaran sker på Östermalms IP, efter en kort uppvärmning, och målgången är på Stadion. Vilken startgrupp barnen hamnar i beror på ålder och vi kommer i slutet av april lägga upp tiderna för vilken tid ditt barn startar när vi ser ungefär hur många anmälningar vi har i de olika åldersgrupperna.

BANAN

Banan går på enkla vägar i Lill-Jansskogen och är olika lång beroende på barnets ålder. De yngre barnen springer en kortare bana som går ut från Östermalms IP och sedan viker av upp mot Lill-Jansskogen med siktet på Stadion. De äldre barnen springer en lite längre bana som går en längre sträcka på de fina skogsvägarna innan målgången på Stadion. Längs med båda banorna så har vi peppande funktionärer som hjälper till och självklart erbjuder vi vätskekontroll.

Inne på Stockholms Stadion sker en maffig målgång för alla barn i Stockholm Mini Marathon med härlig publik och peppande musik. På plats finns även en speaker som hejar fram barnen hela vägen in i mål.

Preliminär bana. 

MAXTID

Vi har ingen maxtid, barnen får springa och gå i ett tempo som känns bra för dem längs banan.

TÄVLINGSREGLER

Våra viktigaste regler är att barnen ska ha roligt, och att de ska vara goda kompisar. Spring av glädje och var snälla mot varandra även om det är trångt i starten. Alla hinner ta sig i mål, och även om det är roligt att komma först är det viktigaste att göra sitt bästa.

Föräldrar som vill springa med sitt barn gör det på ett schysst sätt. Peppa barnet att fortsätta springa, men hetsa inte. Och heja gärna även fram andra barn som springer längs banan.

Det är inte tillåtet att springa med karbonskor. 

KONTAKT

Har du några frågor inför Stockholm Mini Marathon så kontakta gärna oss på tel 08-545 664 40 eller info@minimaran.se.

Youtube
Vimeo
Google Maps