STOCKHOLM MINI MARATHON


Välkommen till 36:e upplagan av Stockholm Mini Marathon

Stockholm Mini Marathon är den stora löparfesten för killar och tjejer mellan 5 och 13 år.

Det viktiga är inte att komma först eller att få en bra tid, utan att ha kul. Kuta fort, ta det lite lugnare eller jogga runt med kompisarna. Att springa Minimaran och leka på evenemangsområdet som bjuder på en mängd aktiviteter för olika åldrar är en härlig upplevelse – både för barn och föräldrar.

Alla deltagande barn i Minimaran får en T-shirt med Minimaran tryckt på bröstet, en medalj och goodiebag vid målgång.

Yngre syskon, 0-4 år, får såklart också vara med och uppleva rörelseglädje. Leos Minsta Maran är cirka 250 meter och alla barn får T-shirt, medalj och något gott efter målgång. LÄS MER HÄR

RESULTAT 2021

SAMARBETE MED ALBERT

Tillsammans med utbildningsplattformen Albert kan vi erbjuda alla springsugna gratis anmälan. För att få en gratis startplats till Minimaran eller Leos Minsta Maran behöver du som målsman registrera ett konto hos Albert. Du får då en 30 dagars gratis provperiod.
Albert är en prenumerationstjänst men har ingen bindningstid eller uppsägningstid. Tjänsten kostar från 99 kr i månaden och betalning aktiveras automatiskt när provperioden löpt ut. Vill du anmäla dig till ordinarie pris så går det också bra såklart.

PRISSTEGEN

Beroende på när du anmäler dig under året så varierar priset. Du vinner på att anmäla dig tidigt. Se vår prisstege för närmare information om de olika nivåerna som gäller fram till loppet 2022.

PERIOD 1

 

Öppnar 8 december
PERIOD 2

 

 
PERIOD 3

 

 
PERIOD 4

 

 
 
PÅ PLATS

 

Du kan välja mellan följande betalningsalternativ:
• Betala direkt hos din internetbank. • Betala med Visa, MasterCard.
• Betala med faktura via Klarna.

Observera att anmälan är bindande och personlig och inte kan överlåtas till någon annan löpare. Genom att anmäla dig till loppet godkänner du Minimarans allmänna villkor.  Anmälan är personlig, din startplats kan inte överlåtas till annan person. 

Köp presentkort

STARTEN

Starten sker på Östermalms IP. Det pågår starter mellan kl 10:00 och 15:00 (preliminärt). Vilken startgrupp barnen hamnar i beror på ålder. De yngsta barnen startar först och de äldsta sist. Vill de yngre barnen att en förälder ska springa med startar ni längst bak i startgruppen för att inte vara i vägen för de barn som vill springa på. 

BANAN

Inne på Stockholms Stadion sker en maffig målgång för alla barn i Stockholm Mini Marathon med härlig publik och peppande musik. På plats finns även en speaker som hejar fram barnen hela vägen in i mål.

MAXTID

Vi har ingen maxtid, barnen får springa och gå i ett tempo som känns bra för dem längs banan.

TÄVLINGSREGLER

Våra viktigaste regler är att barnen ska ha roligt, och att de ska vara goda kompisar. Spring av glädje och var snälla mot varandra även om det är trångt i starten. Alla hinner ta sig i mål, och även om det är roligt att komma först är det viktigaste att göra sitt bästa.

Föräldrar som vill springa med sitt barn gör det på ett schysst sätt. Peppa barnet att fortsätta springa, men hetsa inte. Och heja gärna även fram andra barn som springer längs banan.

KONTAKT

Har du några frågor inför Stockholm Mini Marathon så kontakta gärna oss på tel 08-545 664 40 (vardagar kl 9.00-12.00 och 13.00-15.30) eller info@minimaran.se.

Youtube
Vimeo
Google Maps