DELTAGARINFORMATION LEO’S MINSTA MARAN, BARN 0-4 ÅR.

Ett startbevis kommer att skickas ut via mail 1-2 veckor innan loppet. T-shirt delas ut vid starten av Leos Minsta Maran mot uppvisande av startbeviset. 

Bana
Banan är cirka 250 m lång och går i en tydligt markerad slinga på Östermalms IP. Vi har ingen maxtid, barnen får springa och gå i ett tempo som känns bra för dem. Det går bra att springa Leos Minsta Maran flera gånger. 

Start 
Starterna sker löpande kl.10-15 på Östermalms IP. Startintervall väljer du i anmälan och står på ert startbevis. De första starttiderna är fullbokade och står inte med på anmälningssidan. Barnet behöver starta inom det startintervall som står på startbeviset. Du visar startbeviset när barnet ska gå in i startfållan. Våra funktionärer släpper in er när det är er tur.  

Det kommer att vara flest startande varje heltimme så kom gärna 30 minuter senare för att det ska vara mer plats. Det går att starta hela timmen under det starttids intervallet som står på ditt startbevis. Tänk på att det är väldigt mycket folk i rörelse i området. 

Uppvärmning 
Leos Leklands personal och Maraharen Happy kommer att göra en lättsam uppvärmning. 

Mål 
Vid målet får alla barn medalj, banan, en Leos keps och en glass Bästis | Hemglass .  
 
Startlistan, med alla anmälda, hittar du under rubriken Minimaran   Klicka här så kommer du direkt till startlistan där du kan söka efter en löpare på namn, förening eller startnummer.

Youtube
Vimeo
Google Maps